[Spektre] Lem-teatteria Turussa

Pasi Karppanen pasikarppanen at yahoo.com
Fri Sep 4 21:45:05 EEST 2009


Moi.

Laitan tämän tiedoksi tällekin listalle, koska ymmärsin että joitakin kiinnostuneita spektreläisiä saattaisi olla.

Tutka eli Spektren lähin vastine täällä Turussa puuhaa pienimuotoista ekskursiota Tehdas-teatterissa nyt syys-lokakuussa pyörivään, Stanislaw Lemin teksteihin perustuvaan näytelmään "Asiat, jotka alkavat ännällä".

Kyllähän te muistatte:

"- Seis! Minä peruutan käskyn! Lopeta! Lakkaa tekemästä ei-mitään! huusi Klapausius. Mutta ennen kuin kone ehti seisahtua, myös kaikki hypänkelit, klanaatit, vimmelpasterit ja numput olivat kadonneet jäljettömiin. Nyt kone seisoi liikkumattomana. Maailma oli kauhea katsella. Varsinkin taivas oli kärsinyt pahasti: sillä näkyi vain muutamia erillisiä valopisteitä eikä jälkeään niistä uhkeista lurimuksista ja numpuista, jotka olivat tähän asti koristaneet horisonttia."

Valitsimme kolme mahdollista lähtöpäivää ja laitoimme ne Sumpli.comiin, jotta ihmiset voivat käydä valitsemassa itselle parhaiten sopivan. Lähtijöitä olisi toistaiseksi neljä, eli hirveän suurta suosiota tuo ei näytä syystä tai toisesta keränneen.

Ensimmäinen esityksistä on jo viikon päästä perjantaina eli nyt annetuilla lähtöpäivätoiveilla on suora vaikutus siihen, mikä päivä valitaan. "Ei sovi" -ruksit kun osuvat valitettavankin tasaisesti kaikkien kolmen päivän kesken.

Itse laitoin ko. ruksin perjantaille 2.10. koska tuolloin on monia muitakin turkulaisia aktiivifaneja todennäköisesti työllistävät Turun kirjamessut. Toisaalta jos kyllin moni spektreläinen olisi kiinnostunut tulemaan samalla reissulla messuille, voisi tuotakin vaihtoehtoa harkita. :-) 

Sivu löytyy osoitteesta:

http://www.sumpli.com/p.php?i=d59cbb8909a8c98

Näytelmällä näyttäisi olevan oma Facebook-sivukin osoitteessa:

http://www.facebook.com/event.php?eid=117646553388

Ja kuten tuolla Sumpli-sivulla lukeekin, Tutka ei siis erikseen varaa lippuja. Lähinnä ideana on saada päätetyksi yhteinen lähtöpäivä.

Pasi

PS. Samoin jos Spektrellä on minkäänlaista kiinnostusta noin muuten messuosaston suhteen: saada flyereitä esille, tavaraa myyntiin, varata kirjamessulippuja tai muuta, niin minuun saa olla yhteydessä.

"It is good to have an end to journey towards.
But it is the journey that matters in the end."
- Ursula K. LeGuin

http://kosmoskyna.net
http://www.utu.fi/tutka/


      


More information about the Info mailing list