[Spektre] Åcon6-raportti

Tero Ykspetäjä teroyks at gmail.com
Mon May 13 15:43:14 EEST 2013


Yhteen kohtaan raportissasi kommentti: tunnuit epäilevän kovasti kommenttiani, ettei Åconin kalleutta valittavilla ole varsinaista kiinnostusta tulla hinnasta huolimatta paikalle (tai ainakin itse luin kirjoittamasi siten, ettet ollut samaa mieltä). Kommentti ei koskenut koko fandomia, vaan yhtä pienempää joukkoa, jonka keskuudesta on kalleuskommentteja kuulunut useasti; tätä ei ehkä tullut mainittua selkeästi. Kyseessä ei ollut mutu, vaan tulos kyselystä, jota tehtiin paikallisten yhdistys- ja tapaamisaktiivien joukossa keväällä. Kyseltiin, ketkä voisivat harkita Åconiin lähtemistä, jos sen hintaa saataisiin pudotettua radikaalisti. Kiinnostuneita löytyi tasan yksi.

Voin silti lohduttaa, että "tuudittautumisesta" ei kuitenkaan ole kyse, koska jo paluumatkalla keskusteltiin aika pitkään siitä, että seuraavan Åconin tulee panostaa selvästi paremmin tapahtumasta tiedottamiseen, jotta uusia ihmisiä saadaan kiinnostumaan ja mukaan. Åcon on toki aktiivifandomille suunnattu tapahtuma, ja sellaisena viidakkorumpu on sen tehokkain mainostustapa, mutta joka tapauksessa todettiin, että tietoa on jaettava enemmän, aikaisemmin ja laajemmin, ja myös erityisesti sellaisille henkilöille suunnattua, jotka eivät ole ennen paikalla käyneet.

Sääli, ettei kunniavieras ollut tällä kertaa makuusi; itse pidin kovasti. Ehdotuksia henkilöiksi, joita vastaisuudessa haluaisi ehdottomasti nähdä Åconissa, voi lähettää osoitteeseen <acon at sci.fi>.

--Tero
Sent from a mobile — please excuse the typos and the lack of editing.

On 13 May 2013, at 14:39, "Markku T. Soikkeli" <Markku.T.Soikkeli at uta.fi> wrote:

> Kuvitettu raportti Åcon6:sta löytyy
> http://people.uta.fi/~csmaso/aatos/acon6.htm
> 
> --
> terv. Markku
> 
> _______________________________________________
> Info mailing list
> Info at spektre.fi
> http://mailman.spektre.fi/mailman/listinfo/info


More information about the Info mailing list